Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Γράφει ο Πινόκιο και όλα τα δεξιά μπουρσουκια.....

Είναι γνωστό ότι στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές
μετά την 1η Κυριακή και πιο συγκεκριμένα, στις 19-5-14 στο Κεντρικό Δελτίο τηςTVS, υπήρξε έντονη τηλεοπτική αντιπαράθεση μεταξύ του τότε διευθυντή της κ. Γρηγόρη Θωματίκου και του μετόχου της τότε ΝΕΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ κ. Γιώργου Μπαντοτάκη........
Ο κ. Μπαντοτάκης δήλωσε για τον κ. Θωματίκο: <<είσαι φερέφωνο του συνδυασμού του υποψηφίου Δημάρχου κ. Στέφανου Φωτιάδη και τη συμπεριφορά σου δεν θα την υιοθετούσε ούτε έμισθος υπάλληλος του εν λόγω συνδυασμού>>.
Ο κ. Θωματίκος, θεωρώντας τα παραπάνω άκρως προσβλητικά αποχώρησε από το τηλεοπτικό παράθυρο και στη συνέχεια εκτός κάμερας προφανώς εκνευρισμένος με ότι είχε συμβεί στον αέρα, χτύπησε με δύναμη το χέρι του σε τείχο με αποτέλεσμα να το σπάσει
Ο άλλοτε διευθυντής της TVS, έκρινε ότι μειώθηκε η τιμή και η υπόληψη του. Επιπρόσθετα επειδή θεώρησε ότι επλήγη η επαγγελματική του υπόσταση, κατέθεσε εναντίον του κ. Γιώργου Μπαντοτάκη αγωγή, αξιώνοντας απ' αυτόν να του καταβάλλει 30 χιλιάδες ευρώ.
Το μονομελές πρωτοδικείο Σερρών με την υπ' αριθ. 146/2015 απόφαση του που δημοσιεύθηκε 8-7-15 όχι μόνο απέρριψε την αγωγή του κ. Θωματίκου, αλλά τον καταδίκασε με πληρωμή των δικαστικών εξόδων ύψους 1.000 ευρώ τα οποία υποχρεούται να καταβάλλει στον κ. Γιώργο Μπαντοτάκη.
Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό αν ο κ. Θωματίκος ασκήσει έφεση για να ζητήσει
το κούρεμα... να του βγει πιο φθηνό.Στις Σέρρες πράγματι 1.000 ευρώ είναι πολλά.
Για τη Θεσσαλονίκη, θα δούμε στο μέλλον για το πόσο πάει το μαλλί... στο εφετείο.



Υ.Γ. Υπάρχουν πληροφορίες ότι ο κ. Θωματίκος αν και “βαθιά” κουρεμένος... θα αναλάβει σύντομα υψηλά καθήκοντα και πάλι στο κτίριο της TVS. Δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη. Μόλις έχουμε νεότερα, θα τα θέσουμε σε γνώση των αναγνωστών μας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου